VIII GALA ACOVIFA

DANSA

19/01/2020 18:30 hores

L’Associació Comarcal Contra la Violència de Gènere i Familiar (ACOVIFA), organitza una nova Gala de Dansa a benefici de la mateixa entitat, coordinada per Carmina Doménech. Amb les actuacions dels ballets i centres de dansa: Ballet Carmina Nadal, Centres de Dansa Inma Cortès, Centre de Dansa B&B, Estudi de dansa Alicia Montava, Ballet Gabriel Amador, Kayfra, Danses Al-Azraq, Ballet Ana Botella, Ballet Virginia Bolufer, A3 Danza, Ballet Gawazi, D3 Jóvenes Artistes, Estudi de Dansa Maite Ponsoda, Ballet Elena Tudela, Companyia Identitas, Masters Ballet Alcoi, Conservatori Elemental de dansa d’Alcoi, Ballet Rafa Felipe, Ballet Mónica Talens. Amenitzada per: Little Black.

Entrades a la venda a partir del pròxim 27 de desembre.


Preus i horaris

Preu 8, 10 i 12€

Amb descompte per a joves i Club de l'Espectador.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles