VIOLINCHELI BROTHERS

AMICS DE LA MÚSICA

24/10/2021 18:30 hores

Els germans Pablo i Alejandro Turlo de 14 i 16 anys formen els Violincheli Brothers. Aquests dos joves virtuosos acompanyats per Chaffer Jazz Trio ens submergiran en un “desafiament absolut que ens deixarà bocabadats” portant-nos en un viatge musical fantàstic de Bach a Queen, de Mozart a Ara Malikian, de Vivaldi a Paco de Lucía, amb clàssics de la música versionats a jazz i pop o grans de la música com “Carmen” de Bizet. Incloent a més algunes composicions pròpies del duo on s’aprecia el versàtil i imaginatiu talent d’aquests joves artistes. Ara, els Violincheli Brothers tornen amb nou espectacle: EN SERIO??

Los hermanos Pablo y Alejandro Turlo de 14 y 16 años forman los Violincheli Brothers. Estos dos jóvenes virtuosos acompañados por Chaffer Jazz Trio nos sumergirán en un “desafío absoluto que nos dejará boaquiabiertos” llevándonos en un viaje musical fantástico de Bach a Queen, de Mozart a Ara Malikian, de Vivaldi a Paco de Lucía, con clásicos de la música versionados a jazz y pop o grandes de la música como “Carmen” de Bizet. Incluyendo además algunas composiciones propias del dúo donde se aprecia el versátil e imaginativo talento de estos jóvenes artistas. Ahora, los Violincheli Brothers regresan con nuevo espectáculo: EN SERIO??


Fitxa artística

Violencheli Brothers
Pablo Turlo i Alejandro Turlo

Chaffer Jazz Trio
Pau Chafer (piano), Carlos Maeso (baix), Josep Bass (bateria i percussió)

Dramatúrgia i direcció
Joaquin Daniel

Direcció Musical
Pau Chafer

Veus Off
Joaquin Daniel

Il·luminació i so
Eugenio Sanchis i Ximo Rojo


Multimèdia


Preus i horaris

De 15 a 35 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ en la compra online

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

*Els descomptes només són aplicables en la compra en taquilla.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles