VIP (Joglars)- Mostra de Teatre

TEATRE D'HUMOR

22/04/2015 15:15 hores

La vida és variable i l’educació i la relació del món adult amb els xiquets ha anat canviant al llarg de la història. En la nostra moderna societat actual ens sembla que el xiquet ha aconseguit el màxim privilegi que el fa equiparable al tracte que rep una Very Important Person (VIP). Paradoxalment l’actitud ben intencionada dels pares, ja siga per complex o per donar una comoditat als seus fills de la qual ells van mancar, acosta perillosament al xiquet a un ser intractable amb deliris de xicotet tirà. D’altra banda la figura del xiquet és molt interessant a nivell teatral pels seus grans paral·lelismes amb el joc de l’actor. Per açò la imaginació, el surrealisme, la falta de pudor, l’ànim del joc que posseeixen els xiquets ens conviden a pujar-nos a l’escenari per a retratar la societat del nostre temps.

La vida es ondulante y la educación y la relación del mundo adulto con los niños ha ido cambiando a lo largo de la historia. En nuestra moderna sociedad actual nos parece que el niño ha alcanzado el máximo privilegio que lo hace equiparable al trato que recibe una Very Important Person (VIP). Paradójicamente la actitud bien intencionada de los padres, ya sea por complejo o por dar una confortabilidad a sus hijos de la que ellos carecieron, acerca peligrosamente al niño a un ser intratable con delirios de pequeño tiranuelo. Nos preguntamos si con estos mimos no estaremos creando un pequeño monstruo. Por ello la imaginación, el surrealismo, la falta de pudor, el ánimo del juego que poseen los niños nos invitan a subirnos al escenario para retratar la sociedad de nuestro tiempo.

Durada: 90 minuts
Gènere: Comèdia
Idioma: Català
Direcció: Ramon Fontserè
Intèrprets: Ramon Fontserè, Pilar Sáenz, Xavi Sais, Dolors Tuneu i Xevi Vilàs
Producció: Joglars

Preu: 10 i 12 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Descompte del Club de l’Espectador només aplicable comprant les entrades a taquilla.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles