VIVIR ASÍ ES MORIR DE AMOR

MOON WORLD

18/12/2021 21:00 hores

‘Vivir así es morir de amor’ és el major espectacle al voltant de la figura de Camilo Sesto, la nostre icona musical amb més renom internacional. Concebut i creat des del més absolut respecte i admiració, ‘Vivir así es morir de amor’ ofereix un ampli recorregut per les cançons més grans i emblemàtiques de la meteòrica carrera de Camilo Sesto, totes elles himnes i números un en desenes de països. Una producció sense precedents, amb una espectacular posada en escena per a delit i gaudi del públic i de tots els seus seguidors. Ni t’ho imagines!

‘Vivir así es morir de amor’ es el mayor espectáculo en torno a la figura de Camilo Sesto, nuestro icono musical con más llegada internacional. Concebido y creado desde el más absoluto respeto y admiración, ‘Vivir así es morir de amor’ ofrece un amplio recorrido por las canciones más grandes y emblemáticas de la meteórica carrera de Camilo Sesto, todas ellas himnos y números uno en decenas de países. Una producción sin precedentes, con una espectacular puesta en escena para deleite y disfrute del público y de todos sus seguidores. ¡Ni te lo imaginas!


Preus i horaris

Preu 37 i 40 euros

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

p style="text-align: left;"> Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles