VUELOS

ARACALADANZA

14/09/2017 15:33 hores

Després d’inspirar-se en Miró, Magritte i El Bosco, la companyia Aracaladanza s’endinsa en la imaginació del geni visionari de Leonardo da Vinci. Les màquines de Leonardo, els seus dissenys, els seus plànols, així com la seua pintura i escultura, són el punt de partida de la inspiració per a un treball escènic en el qual la prestigiosa companyia Aracaladanza, Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut, explorarà el somni universal de l’Home: poder volar.

Después de inspirarse en Miró, Magritte y El Bosco, la compañía Aracaladanza, se adentra en la imaginación del genio visionario de Leonardo de Vinci. Las máquinas de Leonardo, sus diseños, sus planos así como su pintura y escultura son el punto de partida de la inspiración para un trabajo escénico en el que la prestigiosa compañía Aracaladanza, Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud, explorará el sueño universal del Hombre: poder volar.

Durada: 50 minuts
Gènere: Dansa contemporània per a públic familiar
Direcció: Enrique Cabrera
Intèrprets: Carolina Arija Gallardo, Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaza Húmera, Jonatan de Luis Mazagatos i Jimena Trueba Toca
Producció: Aracaladanza

* Entrada gratuïta amb invitació: Les invitacions es poden recollir al Centre Cultural Mario Silvestre de dilluns a divendres entre les 11:30 i les 13:30 hores.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles