XAVI CASTILLO NEWS!

AMB THE ROCKTRIPPERS

22/03/2017 12:25 hores

‘Xavi Castillo News!’ és un espectacle definit per l’actualitat. Amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia, Xavi explicarà sobre l’escenari les seues reflexions al voltant de les últimes notícies. Un espectacle canviant i amb grans dosi d’improvisació per tal de riure del que ens conten els diaris dia a dia.

‘Xavi Castillo News!’ es un espectáculo definido por la actualidad. Con la sátira y el humor habitual de la compañía, Xavi explicará sobre el escenario sus reflexiones acerca de las últimas noticías. Un espectáculo cambiante y con grandes dosis de improvisación para reír de lo que nos cuentan los periódicos día a día.

Durada: 120 minuts
Gènere: Teatre d’humor
Producció: Pot de Plom

* Preu de les entrades: 10 euros (públic general), 8 euros (socis del Club de l’Espectador) i 6 euros (joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles