XXVIII CERTAMEN ESCOLAR DE NADALETES

A BENEFICI DE CÀRITES ALCOI

14/12/2022 18:00 hores

Cope Alcoi presenta l’edició número XVIII del seu Certamen Escolar de Nadaletes, una cita consolidada dins de la programación del ‘Nadal Alcoià’ i que cada any ompli de música el camí cap a les esperades Festes.

Al Certamen Escolar de Nadaletes comptarem aquesta vegada amb la participació de sis centres educatius de la capital de l’Alcoià. Han confirmat la seua presència els col.legis José Arnauda, San Vicente de Paúl, Salesianos Juan XXIII, Esclaves, Salesianos San Vicente Ferrer i Carmelites. Tots ells interpretaran un repertori de nadaletes de lliure elecció i el guanyador serà escollit per sorteig pel Sant Jordiet de les Festes de Moros i Cristians 2023, Nicolás Sánchez Linares. Una cita multitudinària que ens farà passar una gran vesprada a les portes del Nadal i que fa possible Milar Electrodomésticos. També col·laboren Nova Veluti, Ponsoda Corredoria de Seguros, el Muboma, Aqualia, Fernando Cano Ropa Hombre, Terra Natura, Vectalia i l’Ajuntament d’Alcoi.

Tota la recaptació anirà destinada íntegrament per a Càritas Alcoi, institució que desenvolupa una gran tasca a la nostra ciutat en serveis com el de l’Economat.

Cope Alcoi presenta la edición número XVIII de su Certamen Escolar de Navidad, una cita consolidada dentro de la programación de la Navidad Alcoyana y que cada año llene de música el camino hacia las esperadas Fiestas.

En el Certamen Escolar de Navidad contaremos esta vez con la participación de seis centros educativos de la capital del Alcoyano. Han confirmado su presencia los colegios José Arnauda, ​​San Vicente de Paúl, Salesianos Juan XXIII, Esclavas, Salesianos San Vicente Ferrer y Carmelitas. Todos ellos interpretarán un repertorio de navillas de libre elección y el ganador será elegido por sorteo por el Sant Jordiet de las Fiestas de Moros y Cristianos 2023, Nicolás Sánchez Linares. Una cita multitudinaria que nos hará pasar una gran tarde a las puertas de la Navidad y que hace posible a Milar Electrodomésticos. También colaboran Nueva Veluti, Ponsoda Correduría de Seguros, Muboma, Aqualia, Fernando Cano Ropa Hombre, Terra Natura, Vectalia y el Ayuntamiento de Alcoy.

Toda la recaudación irá destinada íntegramente para Cáritas Alcoy, institución que desarrolla una gran labor en nuestra ciudad en servicios como el del Economato.


Preus i horaris

Preu: 5 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles