Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

test

Instagram

📣 La Secretaria d'Estat de Turisme ha reconegut el Teatre Calderón d'Alcoi amb el segell de Bones Pràctiques Avançades i Destinació Segura i Preparada per a la Covid-19.

Des del passat mes de maig de 2020, l'empresa que gestiona les instal·lacions ha treballat de forma minuciosa i seguint totes les recomanacions del sector per tal d'adequar l'espai i adaptar les seues pràctiques a la nova circumstància derivada de la pandèmia sanitària.

Ara, l'espai ha superat l'avaluació de Bones Pràctiques avançades SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos) per a la reducció de risc de contagi per coronavirus SARS-CoV-2 al sector turístic i amb una vigència de 2 anys.

Recordem que el Teatre Calderón d'Alcoi va adherir-se al SICTED l'any 2014, obtenint així el segell de Compromís de Qualitat Turística que ha anat renovant i validant de forma bianual.

Seguim treballant per ser un #EspaiSegur i oferir #CulturaSegura 💪
@carles_denia presenta #CANTESPIRITUAL al #TeatreCalderóndAlcoi.

El Cant Espiritual, el poema més important d’Ausiàs March (1400-1459), és una oració delirant, bigarrada, complexa, plena de passió i sinceritat, on el poeta mostra obertament les seues febleses. Carles Dénia porta el versos de March al segle XXI amb tocs de jazz, flamenc, cant valencià, música mediterrània… i molt, molt de ritme. Música lliure, amb la sola voluntat de ser tan absolutament visceral, polièdrica i apassionada com ho és el mateix poema d'Ausiàs March.

📆 Dijous 8 d'octubre
🕗 20:30 hores
🎫 Entrades (15 euros): Link a la bio.

🏆 Premi Carles Santos GVA 2018 al Millor Disc de Fusió
🏆 Premi Ovidi 2018 al Millor Disc Folk i al Millor Arranjament
Aquest passat dissabte vam inaugurar la temporada escènica al Teatre Calderón d'Alcoi amb la representació d'Amelia, de @mareadanza .

Va ser una vesprada molt especial 🥰 Tant pel que vam poder gaudir dalt de l'escenari, com pel fet de retrobar-nos com a públic en una sala repleta d'il·lusió, optimisme i ganes de seguir gaudint de moments únics.

Des del teatre, només volem agrair al públic i a Marea Danza el seu comportament exemplar i la seua responsabilitat.

Seguim! 💪

#Alcoi #AlcoiCultura #teatre #dansa #CulturaSegura #MareaDanza
❗️Arranquem temporada escènica al Teatre Calderón d'Alcoi.

I ho fem el pròxim 19 de setembre amb dansa familiar: 'Amelia'. Una producció de @mareadanza  al voltant de la figura d'Amelia Earhart, la primera dona a creuar l’Atlàntic pilotant un avió 🙍‍🛩

🟢I no patiu per res, durant les últimes setmanes (i mesos) estem treballant sense descans per tal que el Calderón siga un espai segur, amb totes les mesures de seguretat i prevenció. Estem preparades!

Dissabte 12 de setembre reprenem l'horari de taquilla 🎫 però ja podeu comprar les vostres entrades a través de TicketAlcoi (enllaç a la bio).

🥰Amb moltes ganes de rebre-vos, vos esperem al teatre!
Recordeu❗️ La taquilla del Teatre Calderón està oberta en el seu horari habitual i podeu vindre a recuperar l'import de les entrades dels espectacles cancel·lats. Estarem ací fins al dissabte 27 de juny. Quan tornem a obrir el teatre, al setembre, seguirem amb el procés de les devolucions.

Vos esperem 😄

#Alcoi #TeatreCalderón #cultura #teatre #música #dansa
Recordeu❗️ Ja podeu passar per la taquilla en el seu horari habitual per a recuperar els diners de les entrades 🎫 dels espectacles cancel·lats.
Hui hem obert la taquilla, esperem poder tornar a obrir prompte les portes de la sala i recuperar la programació escènica.
Vos esperem.
.
.
Recordad❗️ Ya podéis pasar por la taquilla en su horario habitual para recuperar el dinero de las entradas 🎫 de los espectáculos cancelados.
Hoy hemos abierto la taquilla, esperamos poder volver a abrir pronto las puertas de la sala y recuperar la programación escénica.
Os esperamos!
#EspaisDelTC Per damunt dels caps del públic està el pont de sala del Calderón 🤓

El teatre alcoià compta amb una galeria formada per tres ponts de sala des d'on, a través d'unes "finestres abatibles", s'ubiquen projectors d'il·luminació frontals per a donar llum als rostres dels nostres protagonistes 👩‍🎤 #Alcoi #teatre #artsescèniques #música #dansa #cultura
❗️Estimats usuaris i usuàries del Teatre Calderón d'Alcoi:

A partir del pròxim dimecres 17 de juny es reactiva el servei d'atenció al públic i taquilla, exclusivament per a la gestió de devolucions d'espectacles cancel·lats comprats pel sistema de taquilla 💸🎫 L'horari d'atenció és de dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 i de dimecres a divendres de 18 a 20 hores de la vesprada.

Et recordem que per a la devolució en taquilla és necessari presentar l'entrada original. 
Independentment del mètode de pagament utilitzat en la compra (efectiu o targeta bancària), la devolució per taquilla serà en efectiu, prèvia presentació de l'entrada original.

També t'atendrem en el telèfon 965549932, de 10 a 14 hores de dilluns a divendres.

Acosta't i informa't. Tenim moltes ganes de tornar a veure-vos, t'esperem! 🥰🎭 --------------------------------- ❗️Estimados usuarios y usuarias del Teatre Calderón d'Alcoi:

A partir del próximo miércoles 17 de junio se reactiva el servicio de atención al público y taquilla, exclusivamente para la gestión de devoluciones de espectáculos cancelados comprados por el sistema de taquilla 💸🎫 El horario de atención es de miércoles a sábado de 11:30 a 13:30 y de miércoles a viernes de 18 a 20 horas de la tarde.

Te recordamos que para la devolución en taquilla es necesario presentar la entrada original. 
Independientemente del método de pago utilizado en la compra (efectivo o tarjeta bancaria), la devolución por taquilla será en efectivo, previa presentación de la entrada original.

También te atenderemos en el teléfono 965549932, de 10 a 14 horas de lunes a viernes.

Acércate e infórmate. Tenemos muchas ganas de volver a veros, te esperamos 🥰🎭 #Alcoi #cultura #TeatreCalderón #artsescèniques #teatre #dansa #música
#EspaisDelTC Si tens vertigen, no serà fàcil donar una ullada al 'peine'. És la part més elevada del teatre i està ubicat a la planta 5.

Ací acaben tots els tensors de les vares, hi ha els motors arrossegadors i també la maquinària del teló tallafocs, que vos explicarem altre dia amb detall.

#Alcoi #cultura #teatre #artsescèniques #música #dansa
#EspaisDelTC Hui vos mostrem un dels espais "d'alt voltatge" del teatre: el magatzem dels focus ⚡️ Està ubicat a la planta 1 i és ací on guardem els diferents projectors d'il·luminació amb els quals compta el teatre. Hi ha més de 200 focus al Teatre Calderón, entre pars, panorames, retalls i fins i tot un canó Robert Juliat.

A fosques, no ens quedarem 😉

#cultura #teatre #artsescèniques #dansa #música
❗️Ens fa molta il·lusió presentar-vos un document sobre el qual hem estat treballant les últimes setmanes. Es tracta d'una guia pràctica per a la tornada a l'activitat escènica als espais culturals i, més concretament, al Teatre Calderón d'Alcoi.

La intenció primera és transmetre a la ciutadania en general, i al nostre públic en particular, que el teatre treballa 💪 per a preparar les instal·lacions i als seus equips de treball per tal de garantir que les portes es puguen obrir amb total seguretat, amb totes les mesures de prevenció i amb la tranquil·litat que serà un espai segur per a públic, companyies i treballadores.

Podeu accedir al document íntegre en l'enllaç que trobareu a la bio i directament a la web del teatre: www.teatrecalderonalcoi.com.

#Alcoi #cultura #teatre #artsescèniques #música #dansa
#EspaisDelTC Potser mai l'heu vista així, però aquesta és la cambra acústica del Calderón quan està desmuntada 🤓

La cambra acústica o de concerts està acabada en fusta, igual que la sala, i composta per sis torres laterals, dues torres de fons, i un sostre dividit en tres grans làmines. Els tècnics necessiten unes 5 hores de feina per a muntar-la sencera!

Aquesta cambra de concerts es completa amb el muntatge d'una graderia formada per 20 tarimes de fusta, regulables a diverses alçàries, amb baranes i esglaons. En aquestes tarimes s'ubica, habitualment, la secció de percussió de les bandes o orquestres.

#Alcoi #cultura #teatre #concert #música #artsescèniques
1